Kulinarična delavnica Arabska kuhinja

Enostavne jedi – odlični okusi Spoznali bomo tradicionalne jedi arabskega vzhodnega in zahodnega sveta, ki so enostavne za pripravo a bogatih, tipičnih okusov. Naša mentorica bo Suzana Košir, ki si je kulinarično znanje arabskih dežel pridobila ob dolgoletnem bivanju v Kuvajtu, na številnih potovanjih in pri svojih prijateljih iz arabskih držav. Prijave z vplačilom kotizacije […]

Kulinarična delavnica Arabska kuhinja Read More »

KROFI – DELAVNICA ZA ZAČETNIKE, 24. 2. 2025 ob 16.30

Delavnica je namenjena vsem, ki bi se radi naučili speči krofe sami, saj so domači krofi najboljši. Na delavnici bomo pripravili klasične ocvrte krofe z marmelado in vanilin kremo in italijanske krofe pečene v pečici – maritozze. Na delavnici boste vse postopke priprave naredili sami, zato boste naslednjič doma spekli krofe kot izkušeni mojstri. Vaše

KROFI – DELAVNICA ZA ZAČETNIKE, 24. 2. 2025 ob 16.30 Read More »

Lonček kuha, v njem pa juha

Kuharska delavnica Zimske jedi na žlico, ki ogrejejo dušo in telo. Primerno za vsak dan in za druženje s prijatelji. Sobota, 1. 2. 2025 ob 9.30, lokacija Celje, trajanje 3 ure Pripravili bomo naslednje jedi: • mesno in zelenjavno jušno osnovo • 3 različne kremne juhe (grahova, porova in cvetačna s pomarančo) • špansko lečno

Lonček kuha, v njem pa juha Read More »