Kulinarični team building

Hrana ljudi povezuje in sprošča. Če želite na zabaven način povečati povezanost ali pripraviti zabavno druženje vaše delovne skupine, prijateljev ali družine, izberite Kulinarični team building. Obenem se udeleženci naučijo priprave novih jedi, ki jih običajno ne kuhajo doma.

Kako poteka

Najprej nekaj minut posvetimo predstavitvi in sprostitvi, sledi kuhanje, predstavitev in ocena jedi, nazadnje pojedina. Odvisno od časa, ki ga imate na voljo in števila oseb, lahko pripravimo prigrizek – malico v 1,5 do 2 uri, ali celo kosilo oz. večerjo, za kar potrebujemo 3,5 do 4 ure.

Udeleženci ne potrebujejo predhodnega kuharskega znanja, vse pripravljamo vodeno, v manjših skupinah. Če izberete krajšo varianto – prigrizek, lahko pripravljene jedi še dodamo.

Primerno število udeležencev?

Možno število od 4 do 20.

Katere jedi lahko izberemo?

Vnaprej se dogovorimo za vrsto jedi, ki jih bomo pripravljali: slovenska klasična kuhinja, grška, francoska, špansko-mehiška ali jedi italijanske kuhinje.

Možne lokacije?

Lahko izberete eno izmed ponujenih lokacij, lahko pa dogodek organiziramo na vaši lokaciji, ki mora izpolnjevati nekaj osnovnih pogojev za izvedbo. Predlagane lokacije:

Soržev mlin, Nova cerkev pri Vojniku, https://sorzev-mlin.si/; kuhamo v sproščenem podeželskem okolju, več kot 100 let stare domačije z delujočim mlinom in žago​

Laška hiša, Laško, https://lasko.info/it/esperienza/laska-hisa/; na novo opremljena starejša meščanska hiša, z opremljenimi delovnimi postajami in jedilnico​

Tehnopark Celje, https://www.tehnopark.si/Cele-kuha-delavnica-razpored/; popolnoma opremljena učna kuhinja v središču mesta s pogledom na Celje

Posest Kunigunda, pri Celju, https://www.posestkunigunda.com/; novo urejena nekdanja opuščena posest z več možnostmi izvedbe in čudovitim razgledom

Cena izvedbe dogodka je odvisna od števila oseb, vrste izbranih jedi in lokacije. Za vsako povpraševanje pošljem prilagojeno ponudbo, sestavljeno iz naslednjih postavk:

najem prostora (od 100 do 300 eur)​

nabavne vrednosti živil za izvedbo (med 80 in 250 eur)​

vodenje dogodka (od 200 do 350 eur)

Informacije in ponudbe: Petra Zlatoper, 041 210 015 ali petra.zlatoper@gmail.com.

Nekaj dosedanjih ekip: Eventim, Zavod Socio, Juteks, Celjski sejem, Srce Slovenije, UPI Žalec, Zavod Celeia, Lions Klub Celje, VŠ za proizvodno inženirstvo… in različne skupine prijateljev in družine.

Pokličite ali pošljite sporočilo

Lokacija

Pri vas doma

V poslovnih prostorih

Na izbrani lokaciji

V Sorževem mlinu v Novi cerkvi pri Vojniku

Doživetje
bo še boljše,
če prostor, vsebini pogostitve primerno,
tudi uredimo
in okrasimo.

Nabavljamo slovensko

Zelo dobro se zavedamo pomena nabave kakovostnih izdelkov, ki so v kar največji meri slovenskega izvora, saj za njihovo pridelavo in obdelavo, uporabljamo v Sloveniji veliko manj konzervansov, barvil in drugih dodatkov. Pri pripravi jedi in sladic uporabimo:

Rjavi trsni sladkor ali kokosov sladkor

Pirino moko z manj glutena

Domače piščance kmetije Strašek

Morsko nerafinirano sol

Kakovostno oljčno olje