Kulinarični team building

Če želite na zabaven način povečati povezanost vašega teama ali pripraviti zabavno druženje vaše družine in prijateljev, izberite Kulinarični team building.

Kako poteka

Sproščeni začetek, 30 min

Predstavitev in razdelitev vlog, 30 min

Nakupi, načrtovanje, priprava, postrežba in predstavitev jedi, 2 - 3 ure, odvisno od dogovora

Pokušanje, ocenjevanje in nagrade, 30 min

Zaključek s pogostitvijo organizatorja.

Primerno za 6 – 12 oseb.

Teambuilding

Le dobro utečena ter povezana ekipa lahko dosega vrhunske rezultate in je kos najzahtevnejšim izzivom. Če so sodelavci med seboj dobro povezani, se poveča veselje do dela, učinkovitost ter komunikacija s sodelavci.

Toda kako lahko to dosežemo? Učinkovit teambuilding poteka v štirih fazah: orientacija, konfrontacija, kooperacija in rast. Spoznali boste nekaj izvrstnih orodij za dosego boljših odnosov v vašem kolektivu, ki bi jih moral poznati vsak odličen kadrovnik.

Teambuilding v nemškem jeziku

Priporočamo ga vsem tistim kolektivom, ki vsaj občasno komunicirajo v nemškem jeziku s svojimi nadrejenimi, strankami, gosti in poslovnimi partnerji. Poleg veščin, kako oblikovati učinkovito komunikacijo in boljše odnose v kolektivu, boste utrjevali rabo tujega jezika v vsakodnevnih situacijah.

20-urni tečaj nemškega jezika za gostince/hotelirje/delavce v turizmu

Tečaj je namenjen vsem tistim, ki se srečujete z nemško govorečimi gosti. Naučili se boste primerne komunikacije, koristne fraze in strokovno besedišče iz vaše stroke.​

Pokličite ali pošljite sporočilo

Lokacija

Pri vas doma

V poslovnih prostorih

Na izbrani lokaciji

V Sorževem mlinu v Novi cerkvi pri Vojniku

Doživetje
bo še boljše,
če prostor, vsebini pogostitve primerno,
tudi uredimo
in okrasimo.

Nabavljamo slovensko

Zelo dobro se zavedamo pomena nabave kakovostnih izdelkov, ki so v kar največji meri slovenskega izvora, saj za njihovo pridelavo in obdelavo, uporabljamo v Sloveniji veliko manj konzervansov, barvil in drugih dodatkov. Pri pripravi jedi in sladic uporabimo:

Rjavi trsni sladkor ali kokosov sladkor

Pirino moko z manj glutena

Domače piščance kmetije Strašek

Morsko nerafinirano sol

Kakovostno oljčno olje