Sem Petra Zlatoper, dolgoletna gostinka in hotelirka

Svoje delo opravljam s srcem, predvsem pa z veliko razumevanja za potrebe in želje gostov.

Skozi leta vodenja hotelov in gostinskih lokalov sem organizirala več kot 200 različnih pogostitev od tistih za 2 do največjih za več tisoč ljudi (EP v košarki v Celju in EP v rokometu v Celju). Sedaj kuham večinoma sama s pomočjo zunanjih sodelavcev za manjše skupine do 30 oseb. Moj cilj ste zadovoljni gostje, ki se ob okusni hrani skozi različne zgodbe, še odlično zabavate.

Dosegljiva sem na mobilnem telefonu in preko elektronske pošte

Spremljate pa me lahko tudi na Facebooku in Instagramu

Lokacija

Pri vas doma

V poslovnih prostorih

Na izbrani lokaciji

V Sorževem mlinu v Novi cerkvi pri Vojniku

Doživetje
bo še boljše,
če prostor, vsebini pogostitve primerno,
tudi uredimo
in okrasimo.

Nabavljamo slovensko

Zelo dobro se zavedamo pomena nabave kakovostnih izdelkov, ki so v kar največji meri slovenskega izvora, saj za njihovo pridelavo in obdelavo, uporabljamo v Sloveniji veliko manj konzervansov, barvil in drugih dodatkov. Pri pripravi jedi in sladic uporabimo:

Rjavi trsni sladkor ali kokosov sladkor

Pirino ali kokosovo / mandljevo namesto pšenične moke

Moke iz Sorževega mlina, ročno mleto

Morsko nerafinirano sol

Kakovostno oljčno olje

Meso mesarstva Čas iz Žalca