
Sem Petra Zlatoper, dolgoletna gostinka in hotelirka
Svoje delo opravljam s srcem, predvsem pa z veliko razumevanja za potrebe in želje gostov.
Skozi leta vodenja hotelov in gostinskih lokalov sem organizirala več kot 200 različnih pogostitev od tistih za 2 do največjih za več tisoč ljudi (EP v košarki v Celju in EP v rokometu v Celju). Sedaj kuham večinoma sama s pomočjo zunanjih sodelavcev za manjše skupine do 30 oseb. Moj cilj ste zadovoljni gostje, ki se ob okusni hrani skozi različne zgodbe, še odlično zabavate.
Dosegljiva sem na mobilnem telefonu in preko elektronske pošte
Spremljate pa me lahko tudi na Facebooku in Instagramu
Lokacija
Pri vas doma
V poslovnih prostorih
Na izbrani lokaciji
V Sorževem mlinu v Novi cerkvi pri Vojniku
Doživetje
bo še boljše,
če prostor, vsebini pogostitve primerno,
tudi uredimo
in okrasimo.
Nabavljamo slovensko
Zelo dobro se zavedamo pomena nabave kakovostnih izdelkov, ki so v kar največji meri slovenskega izvora, saj za njihovo pridelavo in obdelavo, uporabljamo v Sloveniji veliko manj konzervansov, barvil in drugih dodatkov. Pri pripravi jedi in sladic uporabimo:
Rjavi trsni sladkor ali kokosov sladkor
Pirino ali kokosovo / mandljevo namesto pšenične moke
Moke iz Sorževega mlina, ročno mleto
Morsko nerafinirano sol
Kakovostno oljčno olje
Meso mesarstva Čas iz Žalca