Celjske zvezde

Kulinarični sprehod skozi zgodovino mesta Celje in njenih prebivalcev: keltska Keleia, rimska Celeia, srednjeveško knežje mesto, Alma Karlin, Nobel Alfred. Primerno za odrasle goste.

Meni Celjanka

Zeliščni namaz na pirinem kruhu

Kurji ajmoht – piščančja obara z žličniki

Medeni kolač Veronike Deseniške

Cena menija

18 Eur

Meni Celjan

Zeliščni namaz na pirinem kruhu

Almina zelenjavna juha

Popečena leča s kostanjem

Pečen piščanec v vinu po Hermanovo

Ajdova kaša z gobicami in korenjem

Medeni kolač Veronike Deseniške

ali

Hruške v vinski omaki z jajčno kremo in medom

Cena menija

28 Eur

Cena menija velja za min. naročilo 14 oseb. Za manjše število oseb je cena prilagojena. Prisotnost in kilometrina se obračuna posebej. 

Celje – moje mesto, je mesto z izjemno bogato zgodovino, znano kot keltska Keleia, rimska Celeia, mesto mogočnih Celjskih knezov, do novejše zgodovine, med katerimi so številne znane osebnosti koT Alma Karlin – svetovna popotnica in pisateljica, Alfred Nobel – znanstvenik in fotograf Josip Pelikan. Ob večerji, bomo predstavili tudi osebnosti iz različnih zgodovinskih obdobij.

Pokličite ali pošljite sporočilo