Celjske zvezde
Kulinarični sprehod skozi zgodovino mesta Celje in njenih prebivalcev: keltska Keleia, rimska Celeia, srednjeveško knežje mesto, Alma Karlin, Nobel Alfred. Primerno za odrasle goste.
Zeliščni namaz na pirinem kruhu
Kurji ajmoht – piščančja obara z žličniki
Medeni kolač Veronike Deseniške
Cena menija
18 Eur
Meni Celjan
Zeliščni namaz na pirinem kruhu
Almina zelenjavna juha
Popečena leča s kostanjem
Pečen piščanec v vinu po Hermanovo
Ajdova kaša z gobicami in korenjem
Medeni kolač Veronike Deseniške
ali
Hruške v vinski omaki z jajčno kremo in medom
Cena menija
28 Eur
Cena menija velja za min. naročilo 14 oseb. Za manjše število oseb je cena prilagojena. Prisotnost in kilometrina se obračuna posebej.
Celje – moje mesto, je mesto z izjemno bogato zgodovino, znano kot keltska Keleia, rimska Celeia, mesto mogočnih Celjskih knezov, do novejše zgodovine, med katerimi so številne znane osebnosti koT Alma Karlin – svetovna popotnica in pisateljica, Alfred Nobel – znanstvenik in fotograf Josip Pelikan. Ob večerji, bomo predstavili tudi osebnosti iz različnih zgodovinskih obdobij.