Julia & Julie & Petra​

Izbrani okusi francoske kuhinje, ki jo spremljajo zanimivosti iz življenja dveh Julie – svetovno znanih kuharic. Primerno za odrasle sladokusce.

Meni Julie Powell

Popečeni kruhki s češnjevim paradižnikom

Bruschetta

Govedina po burgundsko s prilogo

Beef Bourguignon

Narobe obrnjena sadna pita s karamelo

Tarte Tatin

Cena menija

15 Eur

Meni Julia Child

Solata iz Nice

Salade Nicoise

Cvetačna juha s pomarančo in korijandrom

Soupe au chou-fleur

Pita s smetano in šunko

Quich Lorrain

Popečena zelenjava iz pečice

Ratatuille

Govedina po burgundsko s prilogo

Beef Bourguignon

Čokoladno mandljeva torta Kraljice Shiba

Reine de Saba

Narobe obrnjena sadna pita s karamelo

Tarte Tatin

Cena menija

25 Eur

Francoska kuhinja je izziv za marsikakega profesionalnega kuharja. Julia Child je svetovno znana ameriška kuharica, prva ženska, ki je diplomirala na pariški akademiji La Cordon Bleu, napisala je več kuharskih knjig, s katerimi je francoske jedi  prenesla v Ameriko. Julie Powell je  kulinarična blogerka, zaslovela s pripravo receptov Julie Child. Petra Zlatoper – ustvarjam in pripravljam kulinarična  doživetja za vas. Ob večerji predstavimo jedi in vse tri kuharice.

Pokličite ali pošljite sporočilo