Julia & Julie & Petra
Izbrani okusi francoske kuhinje, ki jo spremljajo zanimivosti iz življenja dveh Julie – svetovno znanih kuharic. Primerno za odrasle sladokusce.
Popečeni kruhki s češnjevim paradižnikom
(Bruschetta)
Govedina po burgundsko s prilogo
(Beef Bourguignon)
Narobe obrnjena sadna pita s karamelo
(Tarte Tatin)
Cena menija
19 Eur
Meni Julia Child
Namaz 3 siri
Cvetačna juha s pomarančo in korijandrom
(Soupe au chou-fleur)
ali
Korenčkova juha
(Crecy a la Briarde)
ali
Klasična česnova juha
Pita - sezonska obloga
(Quich Lorrain)
Govedina po burgundsko
(Beef Bourguignon)
Pire krompir
Čokoladno mandljeva torta Kraljice Shiba
(Reine de Saba)
ali
Narobe obrnjena sadna pita s karamelo
(Tarte Tatin)
Cena menija
26 Eur
Cena menija velja za min. naročilo 14 oseb. Za manjše število oseb je cena prilagojena. Prisotnost in kilometrina se obračuna posebej.
Francoska kuhinja je izziv za marsikakega profesionalnega kuharja. Julia Child je svetovno znana ameriška kuharica, prva ženska, ki je diplomirala na pariški akademiji La Cordon Bleu, napisala je več kuharskih knjig, s katerimi je francoske jedi prenesla v Ameriko. Julie Powell je kulinarična blogerka, zaslovela s pripravo receptov Julie Child. Petra Zlatoper – ustvarjam in pripravljam kulinarična doživetja za vas. Ob večerji predstavimo jedi in vse tri kuharice.